Një ndër figurat historike të futbollit. Është traineri që ka investuar pafund në Kombëtaren Shqiptare.

30 vjet karierrë, kapërcen sot fushën e gjelbër dhe e ndërron me një tjetër fushë spektakolare ku vallëzohet.

Nëse kishit menduar që jeta e tij lidhej vetëm me golat dhe lojtarët, sot Astrit Hafizi na zbulon pasionin e tij për muzikën dhe vallëzimin.