Laert Vasili është aktori dhe regjisori që është mësuar me sfida dhe çmime.

Ai ka realizuar 30 role në teatër dhe është vlerësuar me disa çmime të para në festivale të ndryshme ndërkombëtare.

Ka studiuar në Akademinë e Arteve në Tiranë. Është diplomuar në Akademinë e Artit Dramatik e Teatrit Kombëtar Grek në Athinë në vitin 1997.

Krahas Shqipërisë, ai ka një karrierë brilante në Greqi, ku mediat e kanë shpallur dhe si njeriu i vitit.

Vjen në dance with me për t’u përballur me një tjetër sfidë, kërcimin.