Megjithëse Liz dhe Beau u takuan për herë të parë kur ishin ende shumë të rinj, nuk e panë më njëri-tjetrin derisa jeta i bashkoi sërish në një moment të dytë. Më 13 shkurt, zyrtarisht pas një viti të lidhur, Beau udhëtoi me Liz në Yosemite për të festuar përvjetorin. Kur ndaluan për të parë ujin poshtë vetes, ai e pyeti: "Je gati?" E hutuar nga pyetja, Liz pyeti: "Për çfarë?" dhe ky ishte momenti kur Beau nxori unazën dhe bëri propozimin.

Gjashtë muaj më vonë, çifti u martuan në një rezidencë private në Modesto, CA, në një takim intim me natyrën. Dhëndri u emocionua shumë kur pa nusen e tij të bukur të ecte në ishull. Është reagimi më i ëmbël që mund të keni parë ndonjëherë.

Shikoni fotot!