Nuse “Class”

Kështu na pëlqen t'i quajmë, pasi përveçse brandit “Class by AV” që zgjodhën të veshin kanë një hijeshi dhe finesë që pak nuse dinë ta kenë.

Nuse që mes morisë së fustaneve gjetën “atë” , të duhurin,  për t'i shoqëruar në ditën e tyre të martesës

Këto janë nuset tona!