Në një ditë të paharruar dhe unike, dekori është detaji që duhet të shkëlqejnë ashtu si vetë nusja. Dekori këtë vit është tendencë stili bohemian, me ngjyra të hapura e të ëmbla, të cilat e bëjnë ditën e madhe të jetë më shumë se magjike. Shikoni disa foto nga eventet e fundit të dasmave dhe mbani parasysh disa tendenca të ketij viti:

Pemët ose lulet natyrale të vendosura në qendër të tavolinës

Llambadarët, si gjithmonë krijojnë elegancë në çdo kënd të ambientit

Muri i mbuluar me lule, por edhe muri i zbukuruar me qirinj janë një tendencë tjetër e këtij viti

Elementët modern ndërthurur me ata klasikë edhe këtë vit janë tendencë për të sjellë në fund klasin, i cili realizohet gjithmonë nga Class By AV, Class Photography dhe Class Make Up & Hairstyle.