Nëse fëmija juaj ka një pasion, atëherë data e ditëlindjes është dita më e mirë për t’i bërë një dhuratë në lidhje me të. Aviori gjithmonë ka pasur pasion kuajt dhe kalërimin, ndaj ditëlindja e tij ishte pikërisht me këtë temë.

Festa e organizuar me ngjyrat pastel, i ftonte të gjithë të bëheshin pjesë e pasionit të djalit që sapo mbushi 6 vjeç.

Torta me detajet fatsjellëse dhe ëmbëlsirat me detaje të personalizuara ishin disa nga elementet që tërhoqën vëmendjen e të ftuarve, që mes një atmosfere plot class po festonin bashkë me vogëlushin Avior.