Një martesë përrallore, një fustan si i Hirushes. Është ëndrra e çdo vajze të vogël dhe tani do jetë e mundur! Nga  pranvera e ardhshme do të jetë e mundur të martoheni në Disneyland Paris.

Në këmbët e Kështjellës së Bukoreshes së Fjetur çiftet mund të premtojnë dashuri të përjetshme.

Detaje nga martesa përrallore që nga pranvera e ardhshme mund të organizohet në Disneyland Paris.