Festat me pak veta në ambientin tuaj apo në lokal tashmë marrin jetë me Class AV. Eventeve të vogla iu jepet rëndësia dhe kujdesi i duhur për të arritur një rezultat profesional dhe elegant.

Kjo ditëlindje private kishte 30 të ftuar dhe salla e eventit u zhndërrua në një akuarium plot stil. Tema e dekorit u ndërtua nën ngjyrat e akuamarinës dhe së bardhës.

Detajet e personalizuara ishin ato që tërhiqnin vëmendjen dhe i jepnin eventit class-in që çdo event meriton.

Çdo festë është një ide e re, çdo ide e re është një frymëzim nga ju.