Po zhvillohet në Pallatin e Brigadave darka me 300 të ftuar për dasmën e Princit Leka dhe Elia Zaharias. Tashmë kanë nisur të vijnë të ftuarit.

Stilistja e fustaneve te Elias, Blerina Kllokoqi Rugova me bashkeshortin, djalin e ish-Presidentit te Kosoves Rugova

Ylli Ndroqi me bashkeshorten

Ish-Kryeministri Sali Berisha me bashkeshorten

Vjollca Hoxha dhe Lori Hoxha

Te ata vihet re një ndryshim në veshje, pasi ato janë bërë më festive, tipike për mbrëmjen.

Në darkë do të shërbehen ushqime tradicionale shqiptare nga Mrizi i Zanave. Salla është dekoruar nga Class AV.

Princi shihet që ka zbritur nga limuzina, bashkë me të atin e Elias, Gjergj Zaharian.