1 vjetori i fëmijës tuaj, përveçse një emocion i papërshkrueshëm, është edhe përgjegjësi që çdo gjë të jetë e organizuar në mënyrë perfekte. Do jetë një ndër kujtimet e para që ju si prindër gjithashtu edhe fëmijët do kujtojnë gjithmonë.

Jeni konfuz dhe keni ide të paqarta? Ja ku po ju kthjellojmë me disa ide konkrete.

 Dekorimi i ambientit ku do zhvillohet ditëlindja

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Ndërthurni ngjyrat që preferoni më shumë dhe krijoni një pamje argëtuese për familjarët dhe të ftuarit.

Kushtojuni vëmendje detajeve

Detajet janë si copëza që po t’i mbledhesh bëjnë të tërën, prandaj mos i anashkaloni.

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Elemente perzonalizuese

Janë gjithmonë ata që e bëjnë akoma më të veçantë gjithë këtë organizim.

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Të ftuarit specialë: Animatorët

Krijoni një atmosfërë dinamike dhe mos harroni të ftoni animatorët dhe piktorët (facepainting), për të argëtuar dhe pikturuar fëmijët.

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Të ëmblat dhe jo vetëm

Për të ftuarit mund të përgatisni finger food, cupcake, torta dhe ëmbëlsira të ndryshme.

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema

Class Photography by Orsola Mema