Për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas festave dhe organizimit të tyre, ja ku ju frymëzojmë me ide brilante për të dekoruar një ditëlindje që është e veçantë për ju dhe paksa delikate: fëmija juaj është zyrtarisht në territorin e adoleshencës dhe aty rregullat nuk janë më si në vitet e fëmijërisë. Zgjidhni elemente argetuese si: karaoke dhe lojëra për të rritur, që fëmija juaj të ndihet i suprizuar dhe të krijoni një ambient festiv për moshatarët dhe të ftuarit. Më poshtë ju sugjerojmë ide për ditëlindje vajze ose djali dhe dekore mikse që mund të përdoren për të dy variantet.

Ditëlindje për vajza

Ditëlindje për djem

Ide mikse