Më datën 29 janar 2016 , në ambientet e Rogner-it, u festua ditëlindja e parë e Davidit. Ishte një ditëlindje e frymëzuar nga tematika “Royal birthday”, ku dominoni ngjyrat gold dhe blu royal. Përsëri Class AV solli një festë të personalizuar dhe çdo detaj i menduar me kujdes. Ja ku po ju sjellim disa detaje nga ky organizim.

Hyrja në ambientit që do zhvillohet ditëlindja

Dekorimi i sallës

Detaje gold dhe princesha

Tavolina e ëmbëlsirave

Fingerfood