Hyrja e festës paralajmëronte se brenda në sallë priste diçka akoma më e bukur. Edhe ashtu ishte vërtet.

Të ftuarit u bënë protagonist të serialit të dashur amerikan “Star Wars”. Kjo ishte dhe tema që Endi kishte zgjedhur për ditëlindjen e tij.

Torta, ëmbëlsirat dhe çdo detaj tjetër mbanin emrin e protagonistit të festës, Endit.

Ngjyrat e festës, të frymëzuara nga tema, ishin e kuqja, e bardha, e zeza dhe bluja.

Festa e 10-vjetorit, që Endi nuk do e harrojë kurrë.