Merr frymё thellё dhe zhytesh nё thellёsi. Hap sytё dhe njё tabelё tё orienton se pak metra mё larg zhvillohet festa e ditёlindjes sё parё tё Dardanit.

Tё gjithё miqtё e detit janё atje. Asnjё nga elementet qё e bёjnё festёn tё veçantё nuk mungon.

Dardani me festёn e tij i çoi tё gjithё nё det, me anё tё ёmbёlsirave, pak mё parё se tё fillonin pushimet.

Detajet  e personalizuara dhe kёndi i fotografive iu dha mundёsinё tё ftuarve tё mbanin me vete njё kujtim tё bukur nga ditёlindja e Dardanit tё vogёl.