Ne të gjithë themi gënjeshtra. Pavarësisht nëse gënjejmë për të shmangur telashet, për ta bërë veten të dukemi shumë më të mrekullueshëm se sa jemi në të vërtetë, ose thjesht sepse është një varësi nga e cila nuk mund të ngopemi, të gjithë kanë gënjyer në një moment të jetës së tyre.

Por ndërsa kjo është absolutisht e vërtetë, pa marrë parasysh se sa shumë mund të bërtisni në boshllëk tani duke thënë se nuk keni gënjyer kurrë, të gjithë mund të pajtohemi se disa njerëz gënjejnë më shumë se të tjerët. Dhe se kush thotë më shumë gënjeshtra, kjo ka të bëjë shumë me astrologjinë.
Cilat shenja të zodiakut gënjejnë më shumë? Ja cilat janë 6 shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të gënjejnë.


1. Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)


Prisni, Akrepi është në krye të listës për shenjat e zodiakut që gënjejnë më shumë? Çfarë? Epo, sinqerisht, a është dikush i befasuar? Jam i sigurt që ti, Akrep, nuk je i befasuar as nga larg.

Si shenja më manipuluese dhe mashtruese atje, nuk është saktësisht lajmi i fundit që, kur bëhet fjalë për gënjeshtra, Akrepi shkëlqen në mënyra që asnjë shenjë tjetër nuk mund të rivalizojë.

Por gjëja me Akrepin është se ata janë aq të mirë në gënjeshtër, saqë edhe ata e kanë të vështirë të dallojnë faktet nga trillimet pas një kohe.

2. Binjakët (21 maj – 20 qershor)


Ndërsa Binjakët nuk do të jenë kurrë aq mashtrues sa Akrepi, kur bëhet fjalë për manipulime dhe gënjeshtra, ata padyshim kanë një talent për të.

 Megjithatë, për shkak se Binjakët janë kaq argëtues dhe krijues, është thjesht një pjesë e pranuar e personalitetit të tyre.

Mjerisht, Binjakët nuk ia dalin aq lehtë kur bëhet fjalë për prirjen e tyre për të gënjyer.

3. Peshqit (19 shkurt – 20 mars)


Edhe pse mund të jetë e lehtë për të hedhur poshtë Peshqit si thjesht një shpirt artistik dhe të ndjeshëm, realiteti është se poshtë tij është një djall që do të gënjejë për të marrë atë që do.

Me aftësinë e tyre për të qenë shumë më intuitivë se shumica e shenjave, Peshqit e dinë saktësisht se çfarë gënjeshtra duhet të thonë dhe si t'u thonë atyre që të marrin atë që duan nga pothuajse çdo situatë.
?