Të jesh shtëpiake, punët e përditshme, e bëjnë jetën pak monotone. Ju gjithmonë mendoni ndryshimin e dekorit të shtëpisë tuaj. Shpenzoni shumë për tapetet me përmasa të mëdha, te cilët ju shqetësojnë në pastrim. Kombinimi midis parketit dhe pllakës është zgjedhja më perfekte për të krijuar tapetin e shtëpisë tuaj.

Por si mund të largojmë papastërtitë nga pllaka dhe parketi me një produkt te vetëm?

Dip mendon për ju është i përshtatshëm për pllaka dhe parket…

Pastron në thellësi, si dhe ambjenti thahet në një kohë të shkurtër duke dhuruar shkëlqim. Është antibakterial dhe siguron freski në të gjithë shtëpinë.

Shkëlqeni jetën tuaj vetëm me "DIP"!