Shumë objekte, të cilat në shtëpinë tuaj duken se përdoren për një qëllim të vetëm, pasi të lexoni materialin e mëposhtëm do filloni të mendoni ndryshe.

Mjetet e nevojshme që ju nevojiten: kokërr kafeje, limon ose portokall, qirinj të vegjël, gota qelqi transparente dhe RIX.

Si fillim lani gotat e qelqit me RIX për një shkëlqim verbues.

Kafeja është shumë e dashur dhe shumë persona e duan aromën e saj. Që ju të ndjeni aromën e kafes kudo në shtëpi, brenda gotës së qelqit vendosni kokrrat e kafes dhe një qiri.

Kafen mund ta zëvendësoni dhe me fetat e limonit ose portokallit, vetëm se në këtë rast ju do të shtoni dhe pak ujë.

Në këtë mënyrë ju dekoroni tavolinën e dhomës, ose me aromën e kafes, ose me freskinë që dhurojnë frutat.