Rreshjet e borës kanë zbukuruar kryeqytetin, si rallëherë çdo cep shkëlqen nga kristalet e pastra të borës. Çdokush e shijon ndyrshe, dikush strukur në dritare  kënaqet me qetësine dhe bardhësinë e kristaleve që prekin tokën, dikush nxitimthi vishet, del nga shtëpia për të qëndruar në të ftohtë dhe shijon  kristalet e borës që i prekin fytyrën. Bluzat e leshta, dorezat na shoqërojnë gjatë gjithë ditës.

Në këto ditë harrojmë njollat që krijohen në rrobat tona, sepse sapo prekim borën, rritet dëshira për të luajtur dhe për t’u kthyer sërisht në fëmijë.

Deka No Comment largon të gjitha njollat, edhe ato më kokfortet duke mbrojtur njëkohësisht fibrat tekstile dhe duke eleminuar pushëzim në rrobat e leshta.

Shoqërojeni gjithmonë  më zbutësin Prim Deluxe. Dhurojini rrobave 4x më shumë butësi dhe aromë.