Shtëpia e të ndjerit Al Capone ka dalë në treg me vlerën e 15 milionë dollarë. Ai e bleu shtëpinë në vitin 1928 pasi u lirua nga Alcatraz dhe ai vdiq në atë pronë në vitin 1947. Pas një rinovimi prej disa miliona dollarësh, kompania dëshiron të shesë pronën në Bayfront në Palm Avenue.

  

Rezidenca u ndërtua në vitin 1922 dhe aty përfshihen hapsira të ndryshme, një shtëpi kryesore prej 6,100 metra katrore, një pishinë dhe një kabina dykatëshe dhe dy dhoma gjumi.

  

Në vitin 2015, kjo pronë u bë pjesë e disa xhirimeve në sete fotografike dhe fitoi prej saj vlerën e 1.4 milionë dollarësh.

  

Vila kryesore gjithashtu përmban dritat e tavanit nga viti 1920, një oxhak origjinal dhe verandë. Prona 30,000 metra katrore ka rreth 100 metra hapsirë pishine. Familja italiane që zotëron ish shtëpinë e Capone ka në pronësi edhe vende të tjera të ngjarjes dhe tërheqje në Miami, duke përfshirë Orkide House, një vilë mesdhetare në 1350 Collins Avenue në Miami Beach.