Shumë kush të jetuarit vetëm e shikon si diçka negative.

Ndoshta nuk mund të kesh dikë pranë kur ti mund të jesh sëmurë, nuk ke dëikë që të pret kur kthehesh nga puna ose shkolla, dikë që mund t’i flasësh se sit ë shkoi dita. Por shikoni anën e mirë.

Të jetuarit vetëm në shtëpi ka shumë gjëra të mira. Nuk duam që të mendoni që po ju shtyjmë që të jeni aspak social, por pasi të shikoni këto ilustrime do e kuptoni se të jetuarit vetëm nuk është aq “horror” sa ju e bëni.

Yaoyao Ma Van As na fton të hipnotizoheni me përparësitë e jetesës vetëm.

1-Ju mund të kaloni kohë duke i dhënë vetes një trajtim të mirë

2-Keni mundësi për të qenë pak më të “pamatur”

3-Nuk jetoni me rregulla

4-Shtëpia juaj nuk duhet të jetë gjithmonë e rregullt

5-Pastroni shtëpinë ku të doni

6-Nuk mendoni se çfarë do të bëni nesër, thjesht mendoni për “sot”

7-Lini shenjat tuaja kudo ...

8-... sepse është vendi juaj ...

9-... dhe këtu nuk duhet të ndiheni kurrë të trishtuar

10-Nëse ju mërziteni, shtëpia juaj do t’ju ndihmojë t’ju ngrejë humorin

11-Prano faktin që po jeton vetëm

12-Puno/ studio kur ta mendosh ti të arsyeshme

13-Shpenzo kohë në gjëra të rëndësishme për ty

14-Admirojeni veten pafund

15-Ji vetvetja

16-Zbulo hapësirën ku mund të merrni energji

17-E vendos ti deri ku është liria dhe jo