Të gjithë kemi dëshirë të jemi të shëndetshëm, të dukemi bukur dhe gjithmonë në formë si ne verë ashtu dhe në dimër. Aktivitetet sportive janë zgjidhja më e mirë. Përveç aktiviteteve, veshjet dhe pastërtia janë ato që na tërheqin, na bën të ndjehemi mirë.

1-Golfi

Golfi është një lojë moderne e krijuar në shek. XV në Skoci. Prania e rrobave te bardha ne nje fushe te gjelber e bent e vecante dhe te dashur kete sport. Per rroba më të bardha se e bardha, Deka No Comment është zgjedhja ideale. Prania e mikrokapsulave me parfum largon aromën e djersës dhe ju siguron aromë freskie gjatë gjithë lojës.

2-Futbolli

Është një nga lojrat më të dashur për të gjithë. Shoqata më ë vjetër është themeluar nga dy oficerë anglezë në 1863 në Angli. Prania e shumë ngjyrave në uniformat e skuadrave, të cilat janë simbol i cdo vëndi duhet që të ruhet me përpikmëri. Loja zgjat shumë dhe njollat nuk mund të shmangen.

Që të mbajmë gjatë një uniformë të tillë me shumë ngjyra, ju sygjerojmë Deka Color. Përmban fiksues ngjyrash, i cili nuk lejon ndryshimin e ngjyrave të uniformave tuaja.

3- Basketbolli

Eshtë krijuar nga kanadezi James Naismith më pas u përhap në shtete të tjera të SHBA-së. NBA është liga më e populluar e basketbollit në botë.