Kur jemi të rinj jemi të pasionuar, entuziast, emocional dhe të etur për t’u rritur.

Shpesh duam të dukemi më të mëdhenj nga sa jemi në moshë, e ndërsa në situata të tjera na leverdisë të themi që jemi të vegjël. Është një periudhë shumë delikate, mbi bazën e së cilës ndërtohet e ardhmja. Për këtë arsye ne kemi vendosur t’ju sjellim një listë të gabimeve që bën çdo i ri.

Nuk është vetëm një listë gabimesh, qëllimi ynë është diçka tjetër…

Shpenzoni shumë para

Përpiqeni shumë që t’u bini në sy të tjerëve

Nuk flini mjaftueshëm gjumë

Vendosni shumë make up

Mendoni se ndarja është fundi i botës

Bëni investime të gabuara

I kushtoni shumë vëmendje rrjeteve sociale

U tregoni njerëze më shumë gjëra nga sa ata kanë nevojë të dëgjojnë

E merrni shumë për bazë opinion e të tjerëve

Shpenzoni shumë kohë para TV dhe duke ngrënë ‘fast food’

…shpresojmë që të keni marrë një mësim.