Është normale të pyesësh pse dikush mund të fshehë ndjenjat e tij dhe të jeni dyshues nëse ju pëlqen apo jo. Arsyet më të zakonshmet janë frika dhe refuzimi. Ndoshta ata kanë frikë se nëse zbulojnë ndjenjat e tyre, ju nuk do të ndiheni njësoj dhe kjo mund të çojë në refuzim, gjë që mund të jetë emocionalisht sfiduese për ta.

Njohja e shenjave që dikush ju pëlqen - dhe të kuptoni arsyet e mundshme pse mund ta fshehin atë - mund t'ju ndihmojë të komunikoni më mirë me ta dhe përfundimisht të keni një bisedë të sinqertë për ndjenjat tuaja. Këtu janë 10 shenja të zakonshme që dikush ju pëlqen, por po e fsheh atë:

1.     Mund të sillen paksa të sikletshëm rreth jush

2.     Ju komplimentojnë shpesh
Ky mund të duket si një tregues i qartë se dikush ka ndjenja për ju, por komplimentet e tyre shkojnë përtej pamjes. Ata bëjnë komente të lezetshme në lidhje me sensin tuaj të humorit, sjelljen dhe personalitetin tuaj.

3.     Bëhen pak xhelozë

4.     Ata bëjnë pyetje
Ndoshta nuk po pyesin nëse besoni në dashuri apo çfarë kërkoni nga një partner, por ata po bëjnë pyetje që i ndihmojnë ata t'ju njohin më mirë.

5.     Ata i mbajnë mend detajet

6.     6. Ata duan të kalojnë kohë me ju

7.     Janë dëgjues të mire

8.     Bëjnë kontakt me sy

9.     Ata nuk mund të mos buzëqeshin rreth jush

10. Përpiqen të bisedojnë për gjëra që ju pëlqeni