Çfarë është dashuria?

Askush nuk mund t’i japë një definicion të saktë, pasi çdo kush e përcepton ndryshe.  Për dashurinë janë shkruar shumë libra, poezi, ese, janë thurur shumë vargje, por sërisht askush nuk e ka parë, thjesht e ka ndjerë.

Hyocheon Jeong, një artist korean ka krijuar disa vepra të adhurushme dhe shumë kuptimplota. Një art i mrekullueshëm që do t’ju bëjë të buzëqeshni sa herë që i shihni ato.

Më poshtë po ju sjellim disa ilustrime, dhe ju sigurojmë do ndjeni “gjëra” që nuk mund t’i përshkruani dot.

Ah kini parasysh diçka, nëse nuk keni një partner dhe teksa shihni në foto ju vjen ndërmend dikush, atëherë përpiquni që në një mënyrë ose tjetër t’ia shprehni atë që ndjeni, pasi me të vërtetë keni ndjenja për të.