Djemtë janë një qenie që është shumë e vështirë t'i kuptosh, sigurisht edhe vajzat, por ato bëjnë më shumë dallim.

Djemtë nuk kuptohet kur duan të krijojnë një marrëdhënie, kur duan të ndahen nga e dashura. Gjithashtu kur janë në një lidhje kërkojnë të njihen me vajza të tjera, por ndodh edhe kur ndahen të kërkojnë të rikthehen sërish tek ish- e dashura.  

Ka disa arsye që bëjnë që një madhkull të kthehet sërish tek ish- e dashura e tij, duke nisur që nga ai vetë por edhe ndryshimet që mund të ketë pësuar partnerja.

Ne po ju sjellim katër arsye që mund ta shtyjnë një mashkull t'i rikthehet sërish lidhjes së vjetër.

1- Ai ka ndryshuar
Dëshirojnë të tregojnë që tani kanë ndryshuar, janë bërë më të mirë dhe kanë kuptuar ku kanë gabuar. Nëse kjo është e vërtetë, dhe nëse ju vazhdoni ta doni, mund t'i jepni një shans.

2- Vajza kanë ndryshuar
Disa kg më pak, një model flokësh i ri mund të ndikojnë tek ai që t'ju me një tjetër sy, dhe të fillojë t'ju pëlqejë sërish duke u penduar që  ju braktisur. Por vajza duhet të keni kujdes. Nëse kjo është arsyeja e tij për t'u rikthyer, më e mira është që të mos i jepni një shans të dytë, sepse nuk zgjat përgjithmonë.

3-Partneri i ri
Fakti që tashmë mund të keni krijuar një tjetër lidhje, mund të zgjojë tek ai ndjenjën për të garuar, dhe për ta bindur veten se ai është më i mirë. Mos i jepni më kurrë një shans.

4-E kanë kuptuar se ç’kanë humbur
Ndoshta mund të jetë pak vonë, por ata e kanë kuptuar se çfarë kanë humbur. Nëse vërtet tregon se të dëshiron dhe është i gatshëm që të angazhohet më shumë në lidhjen tuaj, nuk është keq t’ia japësh edhe një shans. Ndoshta vërtet ka ndryshuar për të mirë.