Tinder është një aplikacion i cili numëron më shumë se 50 milion përdorues aktiv në të gjithë botën dhe është një ndër aplikacionet për takime më popullor i cili përdoret edhe nga ata që duan të gjejnë dashurinë e jetës së tyre.

Çdo ditë realizohen mbi 26 milion ‘takime virtuale’ të cilat përkthehen në 1.5 milion takime reale në javë. Kjo është lista e Tinder, botuar nga Cosmopolitan, me djemtë më hot që janë pëlqyer më shumë:

Ryan Gray: 27 vjeç, konsulent financiar
Stephen Ski: 27 vjeç, konsulent biznesi
Jay: 30 vjeç, model dhe trainer personal
Tom: 27 vjeç, pronar kompanie eventesh
Stefan: 26 vjeç, model dhe prezantues televizioni
Arthur: 19 vjeç, muzikant
Loui Blake: 26 vjeç, sipërmarrës
Rich Lown: 28 vjeç, këngëtar dhe tekste shkrues
Rodney: 22 vjeç, student sportesh
Daniel: 34 vjeç, drejtor i një kompanie lojërash