Një artiste e talentuar nga Ukraina e quajtur Olga Kamenetskaya ka krijuar një koleksion me kukulla, të cilat janë versione në miniarturë të personazheve të famshëm. Ajo përdor akrilik, pastele të thata dhe llak për t`i kthyer kukullat në kopje të VIP-ave. Koleksioni i saj përfshin versione të personazheve në rolet e tyre më të njohura. Ja disa prej tyre:

Jennifer Lawrence
Natalie Portman
Robin Wright
Emma Watson
Daniel Radcliffe
Kevin Spacey