Është mësuar që Luana do të prezantojë një program të ri të shtunave në Top Channel, por datën e fillimit të tij ende nuk e kishte zbuluar, as ajo dhe as televizioni.

 

Uhh na na e..💥 Takohemi te shtunave ne Top Channel @topchannelalbania Shume shpejt.. #surprise ✨✨✨

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on

Megjithatë sot është zbuluar edhe kjo e fshehtë. Prezantuesja ka postuar një video pas një seance makeup-i dhe ndjekësit e saj e kanë pyetur me këmbëngulje kur do të nisë programi, por njëra prej tyre ka qenë më konkrete duke e pyetur "do të nisë të shtunën e ardhshme?".

Dhe përgjigjja e Luanës ka qenë pooo!

E mësuam, fansat duhet të qetësohen, ndërsa Ermali të shqetësohet...