Ajo është një ndër moderatoret më energjike, dhe më të drejtpërdrejta që kanë ekranet shqiptare. Po flasim për Fiori Dardhën, e cila vazhdimisht edhe në rrjetet sociale poston foto ose statuse ku përcjell mesazhe të ndryshme.

Ajo në fakt është një natyrë mjaft e thjeshtë dhe pa komplekse. Sot ajo ka postuar dy foto në plazh, një të vitin 2008 dhe tjetra e vitit 2017.

Fiori ka shtuar 10 kile në 9 vite. Moderatorja e njohur meriton një bravo të madhe pasi ka arritur të mbajë gjithmonë trupin në formë.