Moderatorja dhe këngëtarja e njohur Orinda Huta po shijon për momentin muajin e mjaltit në Tajlandë. Ajo dhe Turi u martuan me 27 korrik me një dasmë mjaft të madhe në periferi të Tiranës.

Por gjithsesi sot nuk do flasim për dasmën pasi u fol gjërë e gjatë për të.

Orinda si me pushime që është është bërë nostalgjike dhe ka hapur arkivën e fotove. Ajo ka treguar veten e saj kur ishte 16 vjeçe.

Në fakt ajo nuk ka nryshuar shumë që nga koha e adoleshencës, pasi lehtësisht mund ta njohësh se është Orinda.