Ato janë ndër motrat më të njohura dhe më të dashura për publikun shqiptar. Marina dhe Luana janë rritur në televizion dhe vazhdojnë ende të pëlqehet nga shumica prej nesh.

Gjithmonë ka interes për të ditur më shumë rreth jetës së tyre. Ato janë mjaft të lidhura me njëra-tjetrën, dhe pothuajse gjithmonë shihen bashkë.

Edhe këtë fundjavë ato e kanë kaluar në shoqërinë e njëra tjetrës duke "pirë". Ato janë argëtuar dhe me motrën tjetër Marsedën, dhe mbesën Jorin.

Familja e tyre është e përbërë vetëm nga vajza të bukura.