“Kylie Cosmetics” është një ndër markat e bukurisë ndër më të njohurat.

Vetëm 18 muaj nga themelimi i saj, 20- vjeçarja Kylie Jenner ka arritur të fitojë 420 milionë dollarë. Duke marrë parasysh se sa emër ka kompania, nuk është e çuditshme që të prodhohen produkte false ashtu si kurse ndodh me shumë produkte të tjera.

Por ajo që është e çuditshme është se 20- vjeçarja i ka thënë shoqes së saj Jordyn të shkojë të blejë për një qëllim.

Do ta provojë një eksperiencë të tillë. Sigurisht kjo ishte një pjesë e shkëputur nga “Jeta e Kylie”.

Disa produkte të rreme duken aq bindëse, saqë është e vështirë për të bërë dallimin, dhe shpesh disa nga fansat e yllit shpesh edhe janë mashtruar.

Sidoqoftë do të jetë interesante të shohim se çfarë do ndodhë kur Kylie dhe Jordyn të provojnë një produkt të rremë.

Hmm edhe pse shumë prej nesh jemi të bindur se nuk do të jetë absolutisht një eksperiencë e mirë.