Ne rrallëherë mendojmë për fillimet e tyre, madje shumë rrallë për fëmijërinë e tyre. Kemi harruar se si dukeshin ata shumë vite më parë. Një pjesë e mirë prej tyre nuk janë ata që njohim sot, madje nuk janë aq hot sa na duken sot. Këtu nuk jemi duke folur për ndërhyrjet plastike, por disa ndryshime janë mjaft të dukshme.

Shumë prej të famshmëve që në pamje të parë na duken mjaft atraktivë, në të vërtetë nuk kanë qenë kështu gjithmonë. Në vitet e tyre të adoleshencës, le ta themi, një pjesë kanë qenë gati “të frikshëm”. Askush në atë kohë nuk e dinte se si dhe çfarë do të ndodhte me ta më vonë, sepse nëse do e dinin, me siguri do t’i kishin zhdukur këto foto. Ja ku janë disa nga fotot e personazheve të njohur në vite.

Natalie Portman
Emma Stone
Chris Pratt
Anne Hathaway
George Clooney
Justin Bieber
Beyonce
Megan Fox
Russell Brand
Zooey Deschanel