Supermodelja Bella Hadid mesa duket ka bërë një ndryshim në pamjen e saj. Bella është shfaqur në një foto në Instagram me flokët e shkurtër dhe ngjyrë jeshile.

Mund t'ju duket e çuditshme, pasi Bella me flokët në këtë ngjyrë nuk ngjan fare me Bella-n me flokët e zeza.

Nuk dihet nëse Bella e ka bërë vërtet këtë ndryshim apo ky është një ndryshim i përkohshëm për ndonjë set fotografik.

Këtë gjë na mbetet ta shikojmë në ditët në vijim. Gjithsesi Bella ngjan shumë e bukur edhe me këtë stil dhe ngjyrë flokësh...