Ajo dhe Tristan Thompson janë së bashku prej më shumë se një viti tashmë por Khloe e dinte që ai ishte i duhuri mënjëherë.

Ylli i Keeping Up With The Kardashians po pret fëmijën e saj të parë me yllin e NBA. Ajo tregon se si e nisi marrëdhënien shumë ngadalë për tu siguruar që të dy ata donin të njëjtat gjëra.

Në website-n e saj, Khloe shkruan: “E dija që Tristian ishte i duhuri shumë shprejt – unë nuk jam ndierë ndonjëherë aq rehat apo e sigurtë me dikë.”