Sot është një ditë e shënuar për të gjithë të dashuruarit. Është Shën Valentini. Me siguri çiftet sot do ia dedikojnë gjithë ditën personit të tyre të zemrës.

Por përveç dashurisë, sot do të ketë patjetër edhe shkëmbim dhuratash. E fejuara e Jon Gjebresë, Merlin ka zbuluar dhuratat e para që ai i ka bërë djali i Ardit Gjebresë.

Në fakt këto dhurata do t’i dontë çdo vajzë. Ai i ka dhuruar një palë këpucë Manolo Blahnik, dhe një çantë të zezë të markës, Saint Laurent. Ah more Jon, ti po që di të zgjedhësh dhurata për Shën Valentin.