Jemi mësuar të shikojmë në ekranet shqiptare, por jo vetëm, vajza të bukura të cilat duken aq perfekte pa asnjë defekt. Grimi profesional i ditëve të sotme, ju jep atyre mundësinë të duken akoma edhe më bukur. Ka nga ato këngëtare, apo moderatore që preferojnë të grimohen lehtë kur dalin në ekran. Epo për ato do të shkruajmë sot. Këto vajza të njohura shqiptare, nuk e teprojnë asnjëherë me grimin, dhe i lënë gjithmonë vend natyrales. Sigurisht që ato grimohen nga profesionistë, por me një “hile”. Këto moderatore apo këngëtare, bëjnë pothuajse gjithmonë një grim të thjeshtë, çfarë i tregon ato gjithmonë ndryshe, me bukuri natyrale. Se për cilat nga këto vajza po shkruajmë, shikoni fotot e mëposhtme;

Arilena Ara
Miriam Cani
Arbana Osmani
Arjola Shehu
Nevina Shtylla