Nëse i ke kaluar të 40-at, është pak e vështirë të jesh gjithmonë pa shenja moshe në fytyrë, të dukesh bukur edhe kur je pa grim. Është një proces dhe një kohë që të lë shenja, do ose nuk do. Por këta të famshëm që i kanë kaluar 40 vitet, duken sërish seksi edhe në ditë pa grim.

Shikoni cilët janë disa nga të famshmit që nuk kanë moshë edhe kur janë pa grim.

Heidi Klum është 44 vjeç, por nuk duket as 24 edhe kur nuk përdor asnjë lloj grimi. Halle Berry, 51, pa makeup duket shumë më e re sesa Halle Berry me makeup.

Por Heidi dhe Halle nuk janë të vetmet që nuk kanë ndryshuar fare me vitet. Apo Shakira që është në këtë grup. Fytyra e saj nuk tregon asnjë shenjë moshe. Edhe Salma Hayek, 51, është mjaft e bukur në 50-at e saj. Cindy Crawford, 52,  Mariah Carey, 48, Gwen Stefani, 48, Gwyneth Paltrow, 45, Cameron Diaz, 45, Drew Barrymore, 43, Tyra Banks, 44, dhe shumë të tjera që mahnitin me pamjen e pamoshë.