Belen Rodriguez është gjithmonë në vëmendje të gazetarëve dhe paparacëve kudo që ajo shkon. Mirëpo ka qenë moti me erë ai që e ka tradhëtuar kësaj radhe bukuroshen. Belen ndodhej në aeroport kur një situatë jo e këndshme i ndodhi.

Teksa Belen ishte duke ecur, era i ngriti fundin duke i zbuluar të pasmet, duke krijuar një skenë të ngjashme me atë që bëri të famshme Marilyn Monroe.

Sigurisht, kjo skenë nuk mund të kalonte pa u vënë re nga të pranishmit në aeroport, por edhe paparacët të cilët nuk nguruan të postonin fotot që tregonin më shumë seç duhej të Belen.