Ekziston gjithmonë një kureshtje për të mësuar për VIP-at përtej asaj që shikojmë në ekran. Të dimë për jetën e tyre, si janë në përditshmëri, si vishen apo si grimohen. Personazhet e famshëm i shikojmë gjithmonë të kuruar dhe me grim, rrallëherë ndodh që të kemi mundësinë t`i shikojmë si duken sapo zgjohen nga gjumi. Shumë ndryshe nga si jemi mësuar t`i shikojmë, edhe  ata duken si njerëzit e zakonshëm kur zgjohen nga gjumi. Ja disa prej VIP-ave që kanë publikuar foto sapo janë zgjuar nga gjumi.

Demi Lovato
Lady Gaga
January Jones
Heidi Klum
Beyonce
Rosie Huntington dhe Kate Hudson
Jennifer Lopez