Një ndarje para disa kohësh dhe pas kësaj një fejesë e papritur, këto priten vetëm nga Ariana Grande. Një fejesë e papritur u bë e ditur nga mediat e huaja, por mundëm ta besonim vetëm kur pamë unazën madhështore e mahnitëse.

Plot  93 mijë dollarë, Pete Davidson ka përzgjedhur një unazë unike në formën e lotit, e cila shkëlqen shumë. Për një diamant të tillë janë dashur plot dy javë që argjendari i saj, Greg Yuna, i njohur si Mr. Flawless, iu nevojitën për ta përfunduar. Ndërsa Yuna e mban mend ditën kur Pete i kishte kërkuar një krijim të tillë: "Pete më thirri në fund të muajit maj  dhe tha se e donte shumë një të tillë, i thashë atij se kisha unazën e duhur për të, ai nuk më tha kush ishte, por më tha që ta mbaj atë si një sekret deri në momentin e surprizës.” 

Ata të dy do të nisin së shpejti pushimet dhe duken se po e shijojnë statusin e ri si çift.