Në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane në Facebook është publikuar një postim, në të cilin shkruhet se institucionet shqiptare të vetingut kanë hapur konkurs për vende të reja pune.

Të gjithë të interesuarit për pozicione si këshilltar ekonomik dhe juridik, kancelar, të drejtohen në adresën e presidencës shqiptare.