Nëse shpresonit të shihnit sërish Miley Cyrus në skenë, shanset janë që kjo të mos ndodhë për një kohë të gjatë, nëse fare. Në kopertinën e saj të fundit të Vogue britanik, këngëtarja 30-vjeçare zbuloi se ka një shans që ajo të mos vizitojë më vende të mëdha.

Miley nuk ka bërë turne për gati 10 vjet që kur përfundoi turneun e saj në Bangerz në 2014.

Miley zbuloi gjithashtu se stili i jetesës së turneut në fund ndikoi në shëndetin e saj. “Kisha shumë dhimbje”, tha ajo për inflamacionin që pësoi pasi doli në skenë.Pasi përfundoi turneun e saj në Bangerz në vitin 2014, Miley tha se e pyeti veten: "A dua ta jetoj jetën time për kënaqësinë apo përmbushjen e dikujt tjetër përveç për mua?"

Ja çfare ka shkruar ajo në një deklaratë për fansat:

“Kjo nuk ka të bëjë me mungesën e vlerësimit për fansat.Ashtu si të kënduarit për qindra mijëra njerëz nuk është gjëja që unë dua. Nuk ka asnjë lidhje. Nuk ka siguri. Nuk është gjithashtu e natyrshme. Është kaq izoluese sepse nëse je përballë 100,000 njerëzve, atëherë je vetëm. Performimi për JU ka qenë disa nga ditët më të mira të jetës sime dhe ne do të vazhdojmë këtë rrugëtim së bashku siç kemi bërë për gati dy dekadat e fundit, vazhdoi ajo. Kjo nuk ka të bëjë fare me mungesën e vlerësimit për tifozët dhe gjithçka që ka të bëjë me atë që thjesht nuk dua të bëhem gati në dhomat e zhveshjes. Ky është realiteti i jetës në rrugë."