Historia e Stines dhe Roza Latit ka qenë e komentuar në media prej vitesh dhe vazhdon ende sot e kësaj dite pasi dyshja ruajnë marrëdhënie të mira me njëri-tjetrin. Madje së fundmi Roza e ftoi Stinen në emisionin e saj “Why not”. “A ftohet ish-i në emision dhe mbi të gjitha a vazhdon të jetë ish-i se kemi dëgjuar lart e poshtë që nuk është më ish-i”, e pyeti Ermali.

Shih, shih, trego tani se nuk e dija këtë unë”,- i tha Rita së bijës.

Unë dhe Stine kemi kuptuar që ne të dy bëjmë shumë zhurmë në botën e showbiz-it, kështu që ne e shfrytëzojmë. Stine është artist, ka familjen e tij, ka vajzë, unë gjithashtu kam jetën time. Jemi miq shumë të mirë, e repektojmë shumë njëri-tjetrin”,- u shpreh Roza.

"Asnjë s'ka b... ta bëjë atë që bën Roza" - tha Rita si për t'u vënë vulën një herë e mirë komenteve.