Pritja mori fund. Nuk keni pse prisni më gjatë. Të gjitha këngët pjesëmarrëse në Festivalin e RTSH-së mund t’i dëgjoni tashmë në Youtube në kanalin zyrtar të RTSH-së. Janë 20 këngë pjesëmarrëse, ndërkohë 3 netët e festivalit janë më datë 19, 20 dhe 21 dhjetor.  Ndërkohë, teksa presim netët live, keni kënaqësinë të dëgjoni 20 këngët që pretendojnë për çmimin e parë, që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion.