Donald Veshaj ka folur për herë të parë për lidhjen e Romeos me Heidin.

I ftuar në Fan Club, ku foli për dasmën e tyre, ai shprehu aprovimin e tij për këtë lidhje, madje mendon se shkojnë shumë si çift.

"Romeo është shumë e pritshme të krijoj një marrëdhënie aty brenda. Duke qenë 28 vjeç duke parë një vajzë si Heidi nuk ka pse të frenojë veten, Heidi i ka dalë jashtë pritshmërive dhe mua më pëlqen shumë. Unë mendoj që Heidi nuk është pengës për Romeon dhe as Romeo nuk është pengesë për të."

Gjithashtu Donaldi ka dhënë dhe një mesazh për Romeon, i cili shpesh është parë si një tip emeocional brenda lojës.

Unë dua që ai djalë t’i qeshi në fytyrë të gjithëve, se të gjithë ata e kanë maçin në bark dhe nuk e kuptoj pse e kanë aq mllef të gjithë kundër tij. Unë jam dobësuar 10 kg si ai brenda”- tha Donaldi.