Ideja e një gardërobe është shumë subjective... Disa e përcaktojnë me idenë e disa bluzave dhe pantallonave e ndërsa disa të tjerë e zgjerojnë kuptimin e saj… Pranvera mund të them që është për shumicën nga ne, sezoni më i ‘vështirë’ në zgjedhjen e veshjeve të përditshme.

Më poshtë po ju sjell disa nga veshjet që duhet të kemi në gardërobat tona…

PANTALLONAT ME RRIP NË BEL
Këto pantallona mund të vishen në takime pune ose mund të kombinohen shumë bukur edhe në kohën e lirë dhe u përshtaten stileve të ndryshme të veshjes…
FUSTANET ME GJATËSI MESATARE
Fustanet me motive të ndryshme e gjatësi mesatare janë perfekte për kalimin nga sezoni i dimrit në pranverë
BLUZAT ME PRINTIN ME PIKA
Këto lloj bluzash janë perfekte për t'u përshtatur me stilin klasik të të veshurit…
FUNDET KOSTUM
Kostumet e tilla na sjellin elemente nostalgjie të viteve ’90…
ÇANTAT PREJ KASHTE
Këto çanta mund të përdoren jo vetëm në verë por edhe në pranverë dhe iu përshtaten më së miri veshjeve të ndryshme të këtij sezoni!