Këtë javë Kate Middleton, Prince William dhe dy fëmijët e tyre, George dhe Charlotte kanë vizituar Poloninë dhe Gjermaninë, në kuadër të një turi. Si gjithmonë, Dukesha e Cambridge, ka spikatur me stilin e saj në të veshur. 

Ajo në çdo dalje publike tërheq vëmendjen e të gjithëve, me thjeshtësinë dhe bukurinë e saj. Kate madje kishte ndryshuar paksa flokët, duke i prerë ato shkurt.

Por çfarë zgjodhi Kate të vishte gjatë këtij turi të familjes mbretërore? Më poshtë mund të shikoni 3 veshjet e saj më të spikatuara.