Disa e urrejnë, ndërsa disa të tjerë e duan. Nuk ka një rrugë të mesme, për Kim Kardashian. Por për yllin e serialit “Keeping up with Kardashians”, kjo gjë pak rëndësi ka.

Ajo vazhdon e përflitet nga të gjithë dhe për çdo gjë. Veshja e saj është ndër ndër gjërat që më shpesh komentohet.

Disa e quajnë ikonë stili, ndërsa disa e quajnë pak të ekzagjeruar dëshirën e saj për të ekspozuar gjithmonë linjat e saj bombastike. Gjithsesi, ne kemi përmbledhur veshjet më të bukura të Kim-it, dhe ju mund të gjykoni vetë nëse janë apo jo të bukura.