Kate Middleton është pa dyshim një ikonë modë. Ajo në çdo dalje të sajën publike shkëlqen dhe komentohet shumicën e rasteve pozitivisht.

Dukesha ka treguar se pavarësisht pasurisë dhe çdo gjëje tjetër që ajo dhe familja mbretërore zotëron, Kate është mjaft e thjeshtë në stilin e saj.

Ajo madje komentohet jo rrallë herë për përsëritjen e një veshje disa herë.

Gjithsesi sot do të shikoni këpucët që Kate preferon më së shumti dhe që i vesh herë pas here në daljet e saj publike.